08-640 41 30
När ditt unga vuxna barn gått vilse

Vad vill jag göra? Vad vill jag bli? Vad borde jag vilja? Vad borde jag göra? Vad ska jag välja? Vad borde jag välja? Vad vore rätt? Vad tycker andra? Vad kan jag?

Frågorna är många och svaren svåra och få.
För vad vill jag egentligen??!! Hur vet man det när man är ung och mest har gått i skolan? Utbudet och informationen är oändlig. Hur ska jag kunna välja? Hur kan jag veta att det här är rätt för mig? Kan det finnas något bättre, roligare, intressantare, smartare?…..
Det enda man kan göra är att försöka lyssna till sin egen inre röst, vad vill jag egentligen? Det kan ta tid att komma underfund med men svaret finns. Och det som känns rätt idag kanske inte är det om tio år. Men det betyder inte att det var fel, det var rätt då men nu är jag redo för något annat.
Man behöver inte ha alla svaren men man kan behöva hitta sin kompassen…..

Dela artikeln med andra!