08-640 41 30
När ditt unga vuxna barn gått vilse

Tjej springer i skogen

Livet innehåller många utmaningar.
Allt vill man inte prata med kompisar om.

Första mötet gratis!Familj och vänner är viktiga delar av livet men ibland har man frågor man inte vill ta upp med någon av dem. Ibland vill man bara prata, utan att ta hänsyn till något eller någon.

Vi har specialiserat oss på att hjälpa ungdomar och unga vuxna och har hållit på med det i många år. Vi är vana vid frågor som angår unga. Vi förstår problemen. Vi har verktyg för att komma vidare. Vi har språket, som gör resan begriplig.

Ett möte. Sedan bestämmer du hur du vill gå vidare.

Vår erfarenhet är att det ofta behövs ganska lite för att skapa förändring. En strukturerad kontakt med någon hos Ungavuxna kan hjälpa dig att byta perspektiv, våga prova nya strategier och bryta gamla mönster.

Vi har lärt känna och hjälpt många hundra personer genom åren. Vår vanligaste samarbetsform är att vi träffas totalt 15 gånger: Tre gånger i en utforskande fas, och tolv gånger i en behandlande. De flesta står därefter på egna ben. Andra väljer att komma tillbaka till oss för avstämning eller stöd ytterligare några gånger.

Vi finns centralt på Malmgårdsvägen 63 på Södermalm. Du kan komma ensam, eller i sällskap av en vän eller familjemedlem.

Är du en orolig vän eller förälder?

Ring oss, så berättar vi mer. Ditt engagemang kan vara det som hjälper någon att ta första steget till förändring.